FrankHeller:Om

Från FrankHeller

Hoppa till: navigering, sök

FrankHeller är en fri encyklopedi med öppet innehåll över allt som har med författaren Gunnar Serner - mera känd som Frank Heller - att göra. Innehållet redigeras och utvecklas av sina användare; det är en så kallad wiki. Det betyder att vem som helst, även du, kan redigera vilken artikel som helst, när som helst, genom att klicka på länken "redigera" som finns längst upp på varje sida. Wikin FrankHeller bygger på samma teknologi som Wikipedia.

Men det är viktigt att komma ihåg att FrankHeller inte är Wikipedia. FrankHeller innehåller sådant som är "för smalt" för Wikipedia. Det är just det "smala" som är intressant för denna sajt! Vill du till exempel göra en lista över användandet av adjektivet "undersätsig" i Frank Hellers produktion, så är du mycket välkommen att göra detta här (på Wikipedia kommer dock din artikel troligen bli raderad!)

Allt text på FrankHeller lyder under copyleftlicensen GNU FDL. Det innebär att varje bidragsgivare innehar upphovsrätten till sina egna bidrag men GNU FDL garanterar att innehållet på FrankHeller förblir fritt att distribuera och hela tiden kan redigeras av andra.

Utforska FrankHeller

Personliga verktyg